Nike MercurialX Proximo II DF IC Fodboldstøvler Alle Sort Salg På Nett Iran præsident kritiserer Saudi-Arabien i løbet adskillelsesorgan bånd

Iran præsident kritiserer Saudi-Arabien i løbet adskillelsesorgan bånd

Magista obra 2 fg tehran, Iran magista obra 2 fg Iran præsident sagde tirsdag, at Saudi-Arabien ikke kan sin forbrydelse udføre en førende shiitisk gejstlig ved mercurialx proximo indoor at bryde de diplomatiske forbindelser med Den Islamiske Republik, ligesom de rige allierede begyndte at begrænse deres links til sit land.

Præsident Hassan Rohani kommentarer kom som Kuwait annonceret det havde tilbagekaldt sin ambassadør til Iran i løbet af angreb på Saudi diplomatiske missioner i Den Islamiske Republik.

Udførelsen sidste weekend i Sheikh Nimr al Nimr, en shiitisk gejstlig og opposition figur i Saudi-Arabien, har øget Saudi Iran regional rivalisering, truer med at afspore allerede gyngende fredsbestræbelser over krigene i Syrien og Yemen.

En erklæring offentliggjort på hans officielle hjemmeside sagde Rouhani drøftede den nuværende diplomatiske tvist med besøger danske udenrigsminister Kristian Jensen.

Saudiske regering har taget en mærkelig handling og afskåret sine diplomatiske forbindelser med Den Islamiske Republik Iran til at dække sine forbrydelser af halshugning en religiøs leder i sit land, sagde Rouhani. sådanne handlinger kan dække op den store forbrydelse. Vice President Mohammad Bagher Nobakht, magista obra 2 fg adressering journalister tirsdag, sagde landets efterretningstjenester efterforskede diplomatiske mission angreb og at politifolk, der undlod at tage skridt til at stoppe overgrebene ville blive retsforfulgt. Iranske politi siger mindst 50 mennesker allerede er blevet anholdt i løbet af angrebet.

Den diplomatiske lige mellem Iran og riget begyndte lørdag, da Saudi-Arabien henrettet shiamuslimske præst Sheikh Nimr al Nimr og 46 andre dømt for terror oplader største massehenrettelser udført mercurialx proximo indoor af riget siden 1980. Det ikke klart, om al Nimr blev halshugget med en sværd, selvom saudierne rutinemæssigt bruger den form for henrettelse.

Al Nimr, en central figur i de arabiske forår inspirerede protester fra Saudi-Arabien shiitiske minoritet, blev henrettet efter at være blevet dømt for oprør og andre forbrydelser, selvom han længe nægtet fortaler vold. Nyheden om hans henrettelse har udløst shiitiske protester fra Bahrain til Pakistan.

I Iran demonstranterne reagerede ved at angribe Saudi ambassade i Teheran og dens konsulat i Mashhad. Sent søndag, Saudi-Arabien meddelte det var afskære forbindelser med Iran på grund af de overgreb, der giver iranske diplomatisk personale 48 timer til magista obra 2 fg at forlade.

Sudan og den lille ø rige Bahrain sagde mandag, at de ville kappe båndene til Iran De Forenede Arabiske Emirater annonceret det ville nedgradere bånd til Teheran til niveauet for afgiften d mens andre nationer udstedte erklæringer kritiserer Iran.

Tirsdag, Kuwait annoncerede minder om sin ambassadør i en erklæring bæres på staten køre Kuwait News Agency. Desværre fik Kuwait ikke sige det ville afskære sine bånd til Iran over spændinger.

Tiny Kuwait er hjemsted for både shiiter og sunnier lever i fred og har den mest friløb politiske system blandt alle Golfen nationer.

Imens tirsdag eftermiddag, hundredvis af shiitiske demonstranter marcherede i Sitra, syd for Bahrain kapital, Manama, i al Nimr udførelse. En Associated Press journalist oplevede politiet ild tåregas og fugl skudt, mens nogle demonstranter kastede benzin bomber. En række demonstranter lidt sår fra Birdshot.

Bahrain, en lille ø ud for kysten af ​​Saudi-Arabien, er overvejende shiitiske, men styret af sunnier. Det har været skueplads for lange løb, lav intensitet uro siden 2011 arabiske forår inspireret protester.

Irans over angrebene på de diplomatiske missioner i et brev til FN mandag og lovet at arrestere de ansvarlige. Sikkerhedsrådet sent mandag kraftigste fordømt angreb iranske demonstranter på Saudi diplomatiske. Rådets erklæring, enige om at efter timers forhandlinger, gjorde ingen omtale af de saudiske henrettelser eller brud i Saudi iranske relationer.

Saudi-Arabien og Iran har længe kappedes om indflydelse i Mellemøsten. Deres rivalisering uddybet efter væltet Saddam Hussein i Irak og kaos af det arabiske forår, som gav anledning til krige i Syrien og Yemen.

Stormagter har forsøgt at berolige spændinger. På mandag, Tyskland opfordrede begge parter til at reparere bånd, mens russiske stat nyhedsbureau RIA Novosti citerede en unavngiven højtstående diplomat for at sige Moskva er klar til at handle som mægler.

Det Hvide Hus opfordrede Saudi-Arabien og Iran ikke at lade deres tvist afspore bestræbelserne på at afslutte den syriske borgerkrig magista obra 2 fg mercurialx proximo indoor.