Nike Hypervenom Phelon III IC Fodboldstøvler Arsenal Blå Arsenal Navy Offshore vindmøllepark en grøn

Offshore vindmøllepark en grøn

Nike hypervenom phelon den første offshore vindenergi farm i USA er oppe og næsten klar til at gå, som markerer en nyt nike fodboldstøvler sort kapitel i nationen skiftende elnet.

Torsdag arbejdere færdig med at installere den sidste af fem vindmøller ud for Rhode Island kyst, lidt mere end et år efter, at Providence baseret udvikleren Deepwater Wind først sætte stål i vandet.

masse skete i det seneste år, siger Jeff Grybowski, CEO for Deepwater Wind. lyst industrien virkelig har drejede om hjørnet. Grybowski talte, en norsk skib kaldet Brave Tern og to andre fartøjer monteret General Electric turbine naceller huset for genererende udstyr på 270 fods tårne ​​i statslige farvande 3 miles sydøst for Block Island.

Nu, hvor alle møllerne er installeret, er det næste skridt idriftsættelse og afprøvning af udstyret, som vil tage flere uger.

Når det sker, vil møllerne begynde at generere strøm til Block Island og fastlandet via en 20 mile kabel installeret af National Grid, det hjælpeprogram, der giver elektrisk strøm til Rhode Island.

Den $ 300.000.000 vindmøllepark er relativt lille, med 30 megawatt kapacitet, nok til at forsyne omkring 17.000 boliger i Rhode Island, herunder boliger på Block Island, hvor dyre dieselolie bruges til at holde lyset tændt.

Gården virkning kan være meget større, da det viser potentialet for offshore vindenergi, mens kyststater såsom Rhode Island, Massachusetts og New York ser i stigende grad til vedvarende energi for at reducere deres kulstofemissioner.

virkelig svært for et hjælpeprogram til at sige, gerne se dig med at opbygge nike hypervenom phelon et par hundrede megawatt, hvis ingen selv har været en succes bygning 1 megawatt offshore, siger Grybowski. har set succes Block Island-projektet. Det gør dem trygge ved denne nye ressource.

Hvis handlen er ramt, kunne Deepwater Wind levere elektricitet i 2022, herunder to batteri enheder til at gemme strøm til spidsbelastninger.

Grybowski ser potentialet for omhandler forsyningsselskaber i Massachusetts, hvor guvernør Charlie Baker underskrevet energilovgivning i juli, som indeholder en bestemmelse om 1.600 megawatt offshore vindenergi med 2027.

Grybowski selskab er næppe alene i at søge muligheder for at give regionen med elektricitet fra offshore farvande. To andre udviklere mega vindmøllepark builder Dong Energy i Danmark og New Jersey baserede OffshoreMW holde føderale lejemål i farvandene omkring dem, der er udpeget til Deepwater Wind.

tror offshore vind vil være en meget stor del af de nye kraftværker, som vi kommer til at bygge her i det nordøstlige fremadrettet over de næste mange årtier, fordi det en stor ressource, og det en ren ressource, sagde Grybowski.

Potentialet for offshore vindenergi breder sig uden den nordøstlige del. Bureau of Ocean nike fodboldstøvler sort Energy Management (BOEM) udstedt 11 kommercielle vindenergi lejemål ud Atlanterhavskysten, selvom projektudvikling er meget længere bag Block Island venture i andre områder.

Der renter på vestkysten, også trods dybt vand, der gør projekter off Californien, Oregon og Washington nike hypervenom phelon mere udfordrende end dem fra østkysten. elektriske system, ifølge den amerikanske Wind Energy Association.

The Block Island Wind Farm har givet en elevator til Rhode Island økonomi, beskæftiger omkring 300 beboere i delstaten i projektet, fra ironworkers til forskere, sagde Grybowski.

ser dette som ikke bare et projekt, men en mulighed for at komme ind i et nyt område, Grybowski sagde lokale entreprenører. åbner en ny industri for dem. Han er tidligere anker af TV-programmet Platts Energy Week.

Om os Kontakt os Journalister Indeks Hjælp Connect med os FCC Online Public Inspection File EEO Public File Rapport

Hjem Vejret Sundhed Detail Sted Søg Radarer Betingelser orkanen Central Mere. Vejret Bug Weathercaster App Beach Cams Forum Fly Vejret Alerts Vejret Blog Local Crime Texas Nyheder Valg 2016 Investigative Health Business mere. Consumer Weird News Olie og Gas mere Lokale Neighborhood Politik Raw Video Set på 11 Nyheder Bekræft Inspirerende Nysgerrighed Står for Houston Charlie Foxtrot Side Effects Nation Nu Trafik gaspriser Fly radarer Mobile Apps Houston Transtar Sport Texans Astros Rockets Dynamo High School College More. Sport Billeder Sport Extra Flere Sports JJ Watt NFL NBA Indsend nike hypervenom phelon MLB NHL High School Fodboldgolf Soccer Super Bowl Cowboys NCAA Basketball Tournament Features Entertainment Texans Cheerleaders Dyr Food CBS tv-shows By Pros Mere. Sandwich Generation Movie Minute Tech Gaming Flere funktioner Rodeo Houston Nekrologer liv i balance Buffalo Bayou Park Den amerikanske nat Great Day Houston Red Apple Award Surprise Squad Community TD Jakes Inspirerende Nysgerrighed Weird News Magnify Penge Afstemning Nu Secret Santa måder at spare Thankful Om Kontakt Nyheder Bios Annoncer med os TV Listings Mobile Apps Mere. Undertekster Great Day Houston Justice Network Talent Anmodninger nike fodboldstøvler sort Station Tours CBS Shows Nyhedsbreve RSS fællesskabsregler Privatliv Betingelser Cobrand Header Survey Cobrand Footer nike hypervenom phelon.