Børn Nike Magista Obra II FG Fodboldstøvler Grøn Sort Volt Nettbutikk Danmark Gemt Eget Landmark Fregatten

Danmark Gemt Eget Landmark Fregatten

Nike fodboldstøvler neymar creep ned en anden stejl stige til kaj dæk, og du kan se, at de lave bjælker understøttes af stout shoring; knæ og vægge er dårligt vand farves, brudt og forstokkede. De mandskabsrummene er fastklemt med gamle rigning, værktøj og tømmer, og det hele sted lugter dank og muggen.

Den Constellation kan fremkalde en levende fornemmelse af sin alder, en kraftfuld aktiv i en flydende træ museum. Men der er også denne overvældende følelse af forfald, og for tab. Det er let at konkludere, ‘Dette er håbløs. Det kan’ t blive frelst. ‘

Det er meget det samme følelse af, at danske borgere havde 15 år siden, da de krøb ombord på træ Fregatten Jylland, hvis stolte historie og trist tilbagegang bar en uhyggelig lighed til Constellation ’s. Historien om Jylland’ s efterfølgende redning kan ligeledes stå som et eksempel for dem, der ville spare Baltimore ’s Inner Harbor vartegn.

‘Det var næsten håbløs, at se på det,’ siger Christian Rose, borgmesteren i Ebeltoft, Danmark, og talsmand for Fregatten Jylland, nonprofit organisation, som ejer og vedligeholder skibet.

Lanceret i 1860, kun fem år efter Constellation, Jylland var Danmark ’s sidste træ krigsskib. I modsætning til Constellation, blev det bygget med en dampmaskine til at hjælpe sin fuldtallige sejl.

Begge skibe oplevede krigen tjeneste i 1860’erne Konstellationen i borgerkrigen, den Jylland i en 1864 konflikt med Østrig og Preussen. Ti år senere, Jylland blev ombygget som kongelig yacht og gjort flere rejser til Vestindien, Venezuela og europæiske havne.

Den Jylland forlod flåde i 1908 og blev konverteret til fodboldstøvler nike magista børn med sok en korvet eller slup af krig. Ligesom Constellation, det tjente mellemrum som en skoleskib, med flere smalle undslipper fra skrot værftet i 1950’erne. Også gerne Constellation, blev det repareret nogle, men aldrig fuldt restaureret.

På det tidspunkt Mr. Rose ’s gruppe vandt besiddelse af skibet i 1979, tid, tyngdekraft og forfald havde bøjet eller’ hogged ‘Jylland’ s køl 35 inches i centrum, langt værre end Constellation ’s nuværende hog på omkring 26 inches.

‘Du skal nike fodboldstøvler neymar være naivt at have de tanker succes, vi havde, men det lykkedes,’ sagde han.

Reparationerne begyndte i 1984 og tog 10 år. Regningen kom til $ 20 millioner, ikke langt fra $ 25 millioner skøn ofte nike fodboldstøvler neymar givet som prisen på reparation af Constellation.

Jylland ’s redningsfolk var heldige at have et par’ engle ‘på deres side. Den første var Mærsk McKinney Møller, den danske ejer af Maersk rederier, som gav $ 10 millioner i kontanter og tjenester til indsatsen.

Den anden var prins Henrik, gift med Danmark ’s dronning Margrethe II. På hans opfordring, folk i Danmark bidrog de andre 10 millioner $. I alt nike fodboldstøvler neymar han samledes 20.000 private donorer fra en nation af 5 millioner mennesker, som hver giver et gennemsnit på 500 $. En forholdsmæssig reaktion fra amerikanerne ville vække en fodboldstøvler nike magista børn med sok million donorer.

‘Vi er stolte af resultatet,’ sagde Mr. Rose. Den Jylland ser vidunderligt. Dens pistol dæk er tilbage til sit udseende i 1864 krigen, mens Spar dæk og staterooms ser den måde, de gjorde under skibet ’s tjeneste som kongeskib.

En måned efter restaureringen blev fuldført i marts, Jylland ’s besætning begyndte recaulking. Forventes Vedligeholdelse til at koste $ 1 million om året. Fregatten Jylland håber at indsamle $ 3 millioner årligt i donationer, indlæggelser og salg på en maritim historisk park bygges omkring skib.

Selv om nogle eksperter hævder, at træskibe er bedre stillet i 6TC saltvand, der fungerer som et træbeskyttelsesmiddel, at danskerne valgte at holde Jylland i tørdok.

Regn, råd og tørring vind forblive fjender, men andre problemer behandles. Skibet hviler ikke med sin fulde vægt på kølen og ramme. I stedet er det understøttes af et system af stålbjælker, mest skjult i stoffet af skibet. Det giver også støtte til den fulde stående rig.

Den Jylland restaurering anvendte traditionelle materialer og metoder, og bevares så meget gammelt træ som muligt.

‘Hvis du gør det på den måde er vi med så dyb en respekt for den historiske originalen som muligt, skal materialet være original, den måde at bygge det skal være den samme,’ sagde Mr. Rose.

Alligevel blev omkring 60 procent af skibet ’s oprindelige træ tabt, om den samme procentdel forventes at gå, hvis den konstellation blev restaureret af traditionelle metoder.

Sammen med de høje udgifter til traditionelle reparationer, udsigten til at miste alt det gamle træ forfærder tidligere Pride of Baltimore direktør Gail Shawe, som leder indsatsen for at redde Constellation nike fodboldstøvler neymar fodboldstøvler nike magista børn med sok.