Engros Nike Magista Obra II FG Fodboldstøvler Hvide Gamma Blå Kvindelige og ønsker at blive gift

Kvindelige og ønsker at blive gift

Nike magista fodboldstøvler flere og flere Jeg er omgivet af kvinder over 35 år, der ønsker at blive gift, men kan ikke finde en egnet partner. De har hørt de bedste steder at gå for singler over 35, er blevet sat op på en lang række blind tiempo 7 fg dates, har sluttet online dating, og stadig don ‘t har en ring på deres finger. Disse kvinder er uddannet, har et stort stykke arbejde, store hjem, smuk, og ville gøre det perfekte hustru. Hvad ’s galt? Når jeg taler med disse kvinder, mange tror, ​​at problemet kan hvile med fyrene. Fyre i deres aldersgruppe ønsker yngre, mindre etablerede kvinder eller cougars der er selvstændige foretaget og don ‘t har brug for fyr’ s finansiel opbakning, eller hans evne til at formere sig for at dele et liv sammen. Men hvis jeg tager lidt længere tid og tale mere i dybden med disse kvinder, så begynder jeg at se, at det ikke kan være mændene overhovedet. Det kan faktisk være den måde, disse kvinder føler mod sig selv eller hvad de rager udad, der begrænser deres evne til at finde en egnet partner for ægteskab.

Mange af os don ‘t forstå, at hvordan vi føler indeni virkelig projekt på ydersiden. Hvis du føler kynisk, fordømmende eller ulykkelig, uanset hvor meget dine seneste haircut, manicurist, træner, eller kost fad omkostninger, vil dit udseende afspejle, hvordan du føler. Hvis du er blevet svigtet af mænd begynder med din far, da du var seks, eller ved din kæreste, som fik stjålet fra dig da du var 17 år gammel, og du aldrig løst det, så vil du tiltrække en mand, der får stjålet fra dig eller forlader dig gang på gang. Når en mand bliver interesseret i dig, de kigger på dig og allerede kender deres skæbne. Der er ting, du skal se nike magista fodboldstøvler på i dig selv, når du søger noget eller nogen. Disse tanker / bånd er ofte grunden de fleste kvinder over 35, der ønsker at blive gift, er ikke.

Livet har lært dig at være kritisk. Mænd er emotionelle væsener ligesom kvinder er. De nyder sex, men de ønsker at bygge et liv med kvinder, der er venlig og kærlig. Der er et ordsprog, at ‘hver mand elsker en kælling.’ Dette er misfortolket af mange kvinder. Mænd som en selvsikker kvinde, der er i stand til at elske sig selv og andre. Mænd kan ikke lide gennemsnitlige kvinder. Hvis en mand er tiltrukket af en gennemsnitlig kvinde, det siger mere om hans familie oprindelsesland end det gør om kvinden. Være carefuldo du ønsker at være sammen med en mand, der kan lide gennemsnitlige kvinder? Virkelig?

Din standard for måling er skævt. Ofte kvinder, der ønsker at gifte sig, nike magista fodboldstøvler men aren ‘t gift er stadig på udkig efter nogen søde. Seksuel tiltrækning er vigtig, men i forhold til tiempo 7 fg en mand, hvad er de vigtigste er ærlighed og karakter. En undersøgelse refereret i min blog rapporterede, nike magista fodboldstøvler at den sundeste ægteskaber var dem, hvor kvinden var ser godt ud, ikke den fyr. Hvis du har en særlig ’sød niveau’ de skal opnå, er du nødt til at kigge i spejlet igen med din makeup vaskes, fordi det er den måde din mand vil se dig hver morgen.

At være ærlig overfor dig selv er ikke værdsat. De fleste af enlige kvinder over 35, der ønsker at blive gift er i relationer med mennesker, at de don ‘t virkelig elsker eller se en fremtid med. De ligger til disse fyre og fortælle dem sådanne ting som,’ Yeah, dens okay, hvis vi don ‘t blive gift.’ De bevæger sig i med ham og begynde et liv, mange gange begår år af deres liv til en mand, der aldrig kommer til at forpligte sig til dem, fordi de er bange, hvis de fortæller ham sandheden, han vil forlade. Hvis du ønsker at blive gift, gøre det kendt, være autentisk oppe foran, og don ‘t nøjes med en person, der stadig tiempo 7 fg forsøger at flirte med alt, hvad han ser.

Du don ‘t gerne selv Kvinder, der er enkelt og over en vis alder bliver meget selvstændige fokuseret De begynder at se alle deres fejl (især med udseende), Verden bliver helt centreret om dem Jo mere dette sker, jo mere de frastøde andre. Snart befinder de sig alene og begynder at tænke de don ‘t fortjener nogen. Når en mand er på udkig efter en kone, hader nogen vibes af selv kommer gennem højt og tydeligt. En eller anden måde de får det, som du umuligt kan elske dem mere, end du kan elske dig selv. Hvis du chokerer dig, hvordan kan du overhovedet elske dem?

Den eneste grund til at blive gift er fordi du har besluttet, at denne person bringer det bedste frem i dig og dig i dem. Tanken om ikke at dele dit liv med dem er værre end tanken om at miste alt andet i dit liv. Det tager den slags engagement fra jer begge. Ægteskabet er en livsstil; de løfter er hellige. Forbered dig at være en god partner i stedet for at fokusere på, hvordan rodet op enlige fyre / kvinder er over 35 år. CST nike magista fodboldstøvler tiempo 7 fg.