magista obra børn Udenrigsminister i Ukraine på konferencen på højt niveau i anledning af åbningen belgiske OSCE-formandskab

Udenrigsminister i Ukraine på konferencen på højt niveau i anledning af åbningen belgiske OSCE-formandskab

Indendørs fodboldsko nike magista obra børn især vi skal markere den endelige Helsinki Act of 1975, som bekræftede nødvendigheden af ​​at respektere den territoriale integritet, grænsernes ukrænkelighed og uafhængighed af de europæiske stater.

For det andet, vi alle forpligtet os til våbenkapløbet inddæmning og tillid ekspansion i hele området mellem Vancouver og Vladivostok.

Og for det tredje, er vi bærer på en tre retninger ‘dialog dedikeret til de politisk militære spørgsmål, humanitære aspekter, og de områder af økonomi og økologi.

Således opnåede OSCE en rolle en af ​​de vigtigste formater for interaktion, der tager sigte på at omdanne det område af organisationen ‘ansvar ind i området af demokrati, stabilitet og velstand.

Ukraine og hendes regionale partnere, der er afsat til de OSCE-principperne, proklamerede det samme mål med hensyn til Black Kaspiske Hav ‘region og den østlige del af det europæiske kontinent i almindelighed, slutter deres indsats for at fremme demokrati og retsstat, styrkelse af det regionale og subregionale sikkerhed, samt øge den økonomiske udvikling.

Derfor er de mål, ideer og standarder for OSCE, samt dem fra Europarådet, EU og NATO, er afgørende for Ukraines regionalpolitik.

Vi mener, at vores indsats inden for dens rammer er en integreret del af det bredere samarbejde, herunder OSCE-lande interaktion, rettet mod at give den internationale sikkerhed.

Derfor er vi interesseret i mere aktiv tilstedeværelse af organisationen i vores region.

Derefter kan vi ikke, men hilse programmet OSCE prioriteter ‘for i år, præsenteret af belgiske formandskab.

Især glæder vi os intentionerne for at fremme retsstaten; at styrke samarbejdet i økonomisk dimension; at gå videre med organisationen ’s reformer. at sikre tilstrækkelig OSCE deltagelse i afviklingen af ​​Kosovos status problem på det, vi er særligt glade for at se planerne om at fremme den såkaldte fastfrosne konflikter opløsning i vores region blandt formandskabet prioriteter.

Jeg repræsenterer et land, der hører til de stærkeste tilhængere af en yderligere magista obra børn styrkelse af OSCE rolle og inddrage andre formater i samarbejde med Organisationen. Derfor mener vi, at Ukraine skal deltage aktivt i processen med gennemførelsen af ​​alle 2006 OSCE prioriteter.

Jeg foreslår at undersøge hver af de nævnte retninger af organisationen ’s særlig interesse.

Efter den orange revolution og efterfølgende ændringer i ukrainsk interne og udenrigspolitik, den retning opnået en afgørende betydning for Ukraine på grund af hendes forpligtelser til at fremme og beskytte de demokratiske værdier i regionen.

Sikring demokratiet i regionen er rent utænkelig uden vilje alle de regionale stater til at opretholde retsstaten.

Dens vedligeholdelse er utænkelig uden institutionaliseret samarbejde mellem stater og formater af den østlige del af europæiske kontinent, samt andre dele af verden.

Utvivlsomt en af ​​de centrale roller i dette område hører til OSCE.

Vi er overbeviste om, at organisationen ’s aktiviteter, der skal sikre retsstaten, bør omfatte støtte fra andre regionale initiativer, som kom ud med de samme principper og dermed med de beslægtede prioriteter.

Et af de eksempler på et sådant initiativ blev demonstreret den 2. magista obra børn december 2005 i Kiev, hvor 23 lande i Østersøen Black Kaspiske Hav ‘region og Balkan etableret et fællesskab af demokratiske valg.

Deltagerne i dette format proklamerede en klar hensigt om at engagere sig i følgende områder:

udvikling af regionale menneskerettigheder og overvågningsmekanismer demokrati;

udveksle erfaringer og identificere bedste praksis i regionen;

engagerende regionale og ekstra regional bistand i den demokratiske udvikling og institutionsopbygning, disse er kun et par retninger indendørs fodboldsko nike for fremtidig regionalt samarbejde inden for Fællesskabet.

Vi mener, at den store erfaring med OSCE vil være af vital betydning for de stater, der har besluttet at interagere i samfundet af demokratiske valg til opnåelse af højere demokratiske standarder, herunder en styrkelse af respekten for retsstaten.

Vi har til hensigt at demonstrere den praktiske magista obra børn dimension af disse forpligtelser under modkørende parlamentsvalget i Ukraine.

Ukraines regering udøver alle bestræbelser på at sikre gennemsigtighed i valgprocessen og dens overholdelse af internationale normer og standarder.

I overensstemmelse med 1990 OSCE København dokument, vi inviterede ODIHR at observere valget processen magista obra børn indendørs fodboldsko nike.