nike hypervenom fodboldstøvler Den europæiske idé nedbryder og Jugoslavien Er Reason

Den europæiske idé nedbryder og Jugoslavien Er Reason

Nike hypervenom fodboldstøvler nike indendørssko fodbold william PFAFF

August 31, 1992By WILLIAM PFAFF

PARIS. Paris 1992 truer nike indendørssko fodbold med at blive året for Europa ’s dekonstruktion. Januar 1993 bringe et fælles europæisk marked. Inden da kan der have været et sammenbrud af Det Europæiske Fællesskab planen for den monetære union og yderligere politiske og sikkerhedsmæssige integration.

De næste fire uger vil være afgørende. På Sept. 20. til den franske afstemning folkeafstemning acceptere eller afvise Maastricht-traktaten om yderligere europæisk union. Hvis de stemmer nej, og de kan foreningen programmet er færdigt.

Teknisk set den danske offentlighed ’s afvisning af traktaten tidligere på året gjorde ratificeres af de øvrige 11 medlemmer irrelevante. Ratificeringen indsats er fortsat, dog på den antagelse, at danskerne kunne overtales til at genoverveje. En fransk afvisning ville afgøre sagen.

Endvidere vil det være klart inden for få dage, om London-konferencen om ødelagt Jugoslavien har tjent noget formål. Hvis det viser sig en kynisk øvelse, obfuscating de politiske og menneskelige spørgsmål og producerer ingen positivt resultat, vil planen for europæisk politisk union i Maastricht-traktaten skal miskrediteret. EF vil have vist sin politiske uarbejdsdygtighed.

Udsigterne er dårlig, fordi disse uforudsete udviklinger negativt interagere. Jugoslavien er en vigtig faktor i den franske populære reaktion mod Maastricht. Offentligheden kan se, at Det Europæiske Fællesskab ’s eksistens tilskyndet de enkelte regeringer til at gøre lidt eller ingenting, skiftende ansvar til Fællesskabet.

Fællesskabet til gengæld gjorde lidt, fordi medlemslandenes regeringer ikke kunne blive enige om meget ud over Lord Carrington ’s ubrugelige fredskonferencer. Således passerede Fællesskabet sorteper til FN. Så meget for en fælles europæisk udenrigs- og sikkerhedspolitik.

Problemet var ikke, som nogle hævder, at en mekanisme til

aftale manglede, som Maastricht formodes at levere i fremtiden. Der er masser af telefoner i europæiske udenrigsministerier og ambassader.

Problemet er, at de 12 EU-medlemmer ser tingene anderledes. Underskrivelse Maastrichttraktaten vil ikke ændre det. Det vil gøre situationen værre ved at indføre nike hypervenom fodboldstøvler et princip om enstemmighed på store beslutninger, hvilket er en formel for permanent dødvande. I dag, er der intet at stoppe Paris eller London eller Bonn fra at tage sagen i egen hånd, havde nogen en vilje hertil.

De franske vælgere anerkender dette. Det forstærker deres naturlige tilbageholdenhed med at godkende suverænitetsafgivelse underforstået i traktaten på en skala stadig uklart. Traktaten ’s sprog er legalistisk og uklar, resultatet af mange kompromiser Den suveræne princip er, at nærhedsprincippet, Beslutninger vil blive truffet i det nye samfund på det laveste niveau Meningen med dette skulle være udarbejdet,

For et par måneder siden, ville de fleste vælgere i Frankrig sandsynligvis nike hypervenom fodboldstøvler have antaget, at god vilje og fornuft ville løse problemerne. I atmosfæren af ​​europæiske afmagt og sårbarhed skabt af den jugoslaviske krise, mange franske ikke længere villige til at tage på tro Fællesskabet ’s positive udvikling.

Heller skal det tilføjes, er mange andre europæere. Britiske skepsis over Maastricht er velkendt. I Tyskland er der meget fjendtlighed til D-mark ’s foreslåede udskiftning med en fælles europæisk valuta.

Tyskland er, hvor mange af de to millioner flygtninge nike indendørssko fodbold skabt af serbisk og kroatisk aggression lang tid at gå. Men der er allerede en social omvæltning i de økonomiske flygtninge allerede er der, bønfaldt politisk forfølgelse. Byen Rostock har set optøjer og brændende nat efter nat. Og mens rumænerne og Vietnamesisk tiden kan sendes hjem som ukvalificeret til politisk tilflugt, er der ingen tvivl forfølgelsen af ​​de mennesker fordrevet fra Jugoslavien.

Fransk interne politik er også en faktor. Præsident Francois Mitterrand valgte uklogt at bede om denne folkeafstemning, tænker det en let vinder og let tolkes som en godkendelse for ham. Oppositionen faktisk har delt, men de seneste meningsmålinger viser ” nej ” stemme marginalt frem, med det vigtigste motiv fjendtlighed til Mr. Mitterrand.

Hans tilhængere og konservative nike indendørssko fodbold forsvarere af Europa er forenet i forsøget på at overtale vælgerne til at gemme deres udtalelser fra hans regering til næste år ’s lovgivningsmæssige valg.

Men hvis de stemmer ” nej ‘,’ chok for Europa vil være dyb. Frankrig og Tyskland gjort Europa. Hvis Frankrig blokerer dette nye program, vil tillid europæerne i fremtiden for Fællesskabets blive ødelagt.

I foråret, ville alt dette have syntes usandsynlig. Man kunne have trygt sagde den franske ville aldrig stemme ” nej. ” I sidste ende, måske vil de ikke. Frankrig har investeret mere i Europa ’s skabelse end noget land undtagen Tyskland nike indendørssko fodbold nike hypervenom fodboldstøvler.