Fashion Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fodboldstøvler Blå Appelsin Sølv Det TMS slut for Malaysia i Thomas Cup med 3

Det TMS slut for Malaysia i Thomas Cup med 3

Cr7 fodboldstøvler med sok chong Wei Feng undladt at blive helten for holdet, da han gik ned 15 21 18 21 til Emil Holst i kvalifikationskamp.

Tidligere, Lee Chong Wei og Goh V Shem Tan Wee Kiong leverede de første to punkter, men Iskandar Zulkarnain Zainuddin og Koo Kien Keat Tan Boon Heong mistet deres respektive kampe.

Første spil: Hvad en eksplosiv åbning spil! Chong Wei måtte grave dybt i reserve til afværge en hurtig angriber Viktor. Den malaysiske havde en kommanderende 18 11 bly, men den tidligere verden junior mester ladet tilbage med byge af smadrer og stram net spil for at udligne. Heldigvis sejrede Chong Wei med en 23 21 sejr.

Andet spil: Det var en stram kamp i det andet spil også, men Chong Wei forblev i kontrol. Axelsen holdt snapper på hælene med sin grumme angribende spil, men det gjorde ikke bryde Chong Wei beslutsomhed. De handlede punkt for punkt, men Chong Wei sejrede. Credit bør gives til danskeren for hans kække display.

08:12: Goh V Shem Tan Wee Kiong bt Mathias Boe Mads Conrad Petersen 21 18, 21 18 (47 minutter)

Første spil: V Shem Wee Kiong fik en strålende start, racing til en kommanderende bly, men det var ikke alt for længe, ​​før danskerne varmet op og fik deres handlinger sammen. De stablet op pres for at bryde rytmen af ​​malaysiere. V Shem Wee Kiong forsvar vaklede og de droppede et par cr7 fodboldstøvler med sok punkter også skyldes utvungne fejl, men heldigvis, de hang på at forsegle åbneren med en 21 18 sejr.

Andet spil: Den gik på en tilsvarende måde i det andet spil. De malaysiere fik en enorm 7 1 føring før danskerne optrappet gear. Denne gang dog, V Shem Wee Kiong havde et bedre greb om spillet. Wee Kiong var fantastisk ved fronten, mens V Sem gjorde sit job godt at hamre ned smadrer fra baseline. På trods af den kontinuerlige angreb fra danskerne, forblev de malaysierne fokuseret på at udføre jobbet og give holdet en fantastisk 2 0 føring.

09:07: Iskandar Zulkarnain Zainuddin tabte til Hans-Kristian Vittinghus 18 21, 18 21 (46 minutter)

Første spil: En pumpes op Iskandar rejst et stort håb for en tidlig fest, da han slingrede ud til en 6 1 føring, men den gamle hånd Vittinghus havde andre planer. Danskeren optrappet gas og brød dynamikken i Iskandar med en bestemt show af leg og udlignede gæsterne til 14 14. De blev låst inde i et cr7 fodboldstøvler med sok tæt duel, men det var Vittinghus, der trak væk trygt med godt beregnede flytter til en 21 18 vinde.

Andet spil: Motiveret af åbningskampen vinde, Vittinghus gik i offensiven og kørte til en 11 5 bly mod nike mercurialx proximo ii ic en jaded Iskandar. Den malaysiske vidste ulejlighed var forud for ham, men der var ikke noget meget han kunne gøre mod fyret op dansker. Hans smadrer var ikke så skarpe og flere utvungne fejl føjet til hans elendighed. Han forsøgte at vende tingene rundt, men hans sene comeback endte forgæves, da Vittinghus forseglede det at redde uafgjort for Danmark.

10:02: Koo Kien Keat Tan Boon Heong tabte til Kim Astrup Anders Skaarup Rasmussen 21 10, 8 21, 13 21 (59 minutter)

Første spil: Veterans Kien Keat Boon Heong var hurtig og rasende i åbningen spillet. De kombinerede godt at bombardere deres modstandere med stikkende smadrer og holdt deres spil rene uden meget fejl. Uden solidt forsvar og sjuskede angribende skud, danskerne var let kød til de pumpes op malaysiere. Kien Keat Boon Heong tog kun 15 minutter at afslutte spillet med en 21 10 sejr.

Andet spil: Det var en total katastrofe for Kien Keat Boon Heong i det andet spil. De transformerede Danskerne gik på angreb fra starten og med fornyet beslutsomhed og sheer tillid, de rev fra hinanden cr7 fodboldstøvler med sok malaysiere. Kien Keat Boon Heong havde ingen svar på deres modstandere hurtig ændring i taktik og gik ud i en klynken.

Tredje spil: Kien Keat Boon Heng gjorde godt at holde op mod bestemt Astrup Rasmussen i starten af ​​spillet, men det varede ikke længe. Danskerne opretholdt kvalitet i deres angribende skud hele vejen igennem, mens Kien Keat Boon Heong løb tør for strøm og udholdenhed. Deres svage tilbage til nettet, gyngende service og unøjagtige placeringer hjalp ikke, og i sidste ende, de løb gas.

11:10: Chong Wei Feng tabte til Emil Holst 15 21 18 21 (51 minutter)

Første spil: Hope var højt på Wei Feng til at levere det vindende punkt, men han diskede ud en nedenfor par ydeevne. Mens Holst opholdt stabil og ofte udløst tværs domstol smadrer, kunne Wei Feng ikke navigere sig ud af problemer og vedblev med at sende rumfærgen til nettet, give væk bare alt for mange nemme nike mercurialx proximo ii ic point. Med limp forestillinger, var det ikke komme som en overraskelse, da han overgav spillet 21 15.

Andet spil: Wei Feng bare blæste det. Han gjorde det godt at hoppe tilbage efter den fattige første spil, men bare ikke kunne stoppe en fyret op og støt Holst. Halvvejs gennem spillet, Wei Feng optrappet et gear, men det hele endte forgæves, da han ikke kunne slutte spillet. Skuffelse blev skrevet over Wei Feng ansigt som Holst sprang i ren og skær fest med sine holdkammerater efter scoring 21 18 cr7 fodboldstøvler med sok nike mercurialx proximo ii ic.